Corona virus update

Dance is my medicine 

Op youtube kanaal Carina Danst vind je nog veel meer dansen!

Corona virus.


Helaas treft het corona virus ons als dansschool ook en doen wij hard ons best om alles draaiende te houden. Via deze pagina houden wij jullie graag op de hoogte.


  • Er zijn geen danslessen t/m 6 april of tot nader bericht
  • Online via onze youtube pagina houden wij jullie graag thuis aan het dansen. Wij proberen hier meerdere dansen in diverse stijlen en leeftijds categorie├źn aan te bieden. Abonneer ons youtube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe dansen.
  • Wij geven leuke merchandise prijzen weg aan onze leden als zij ons laten zien hoe goed, fanatiek, vrolijk , vaak of misschien wel uitbundig ze thuis aan het dansen zijn. Dit kan je doen door een stukje te filmen en dit online te plaatsen op fb en/of insta. Gebruik #carinadanst en tag ons ook om er zeker van te zijn dat wij het zien. Zet je bericht ook even openbaar. De winnaars worden unaniem gekozen en ontvangen van ons bericht. 
  • De dansshow 'The Greatest Circus' is verzet naar 4 en 5 juli 2020. Klik op het kopje in de menu balk om hier meer over te lezen.
  • Het danskamp wat op 4 en 5 juli 2020 plaats ging vinden is verplaatst naar het nieuwe dansseizoen (2020/2021) tot nader bericht.
  • Wou jij een proefles komen volgen? Houd dan deze pagina goed in de gaten om te zien wanneer wij weer open gaan. Onder tussen kan je natuurlijk lekker mee dansen met onze online danslessen. En dan hopen wij jou binnenkort te mogen ontmoeten.


Wijzigingen voorbehouden

Copyright @ All Rights Reserved